Runaway A Twist of Fate is de grote finale in de Runaway serie. In de game moet je de waarheid ontdekken achter de verdwijning van de hoofdrolspeler Brian. Samen met zijn vriendin Gina, die nu ook te besturen al zal zijn, sta je voor een groot mysterie.

Mensen zeggen dat Brian ontvoerd is door aliens en iemand heeft vermoord. Anderen beweren dat hij op straat leeft in New York en anderen hebben hem zien feesten op Hawaii. Dan heb je nog de mensen die beweren dat hij niet meer leeft… Nu komt het, zijn vriendin Gina heeft er alles voor over om hem te vinden en te bewijzen dat alle andere uitspraken fout zijn. Voor ieder wat wils, voor de gamers die al jaar en dag de game Runaway volgen is het eigenlijk een vervolg op de vorige game, maar toch een losstaand verhaal. Voor de nieuwkomers is het een op zichzelf staand verhaal, waar je de voorgeschiedenis niet voor nodig zal hebben.

De game zal uitkomen voor de PC en Nintendo DS en ligt op 22 april in de winkels. Meer informatie over de vorige game kan je onder andere vinden op de officiële website. Waar je ook screenshots kan vinden van de game.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.