Heb je altijd als eens willen weten hoe het is om Doctor Who te zijn? Dankzij de BBC krijg je daar nu de kans voor. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder.De BBC heeft de komst van een nieuw PC spel aangekondigd: Doctor Who, The Adventure Games. Vanaf juni kun je je favoriete Doctor dus zowel op de TV als op je PC zien. Naast Doctor Who zullen ook Amy en enkele andere bekende verschijningen uit de TV serie te zien zijn. Het spel zal een aanvulling worden op de 13 afleveringen van het nieuwe seizoen.
Je hoeft het spel niet te kopen, je kunt het gratis via de site van de BBC downloaden. Het spel zal bestaan uit 4 verschillende avonturen, die elk ongeveer 2 uur gaan duren. Je speelt het spel als The Doctor of Amy.
The Doctor (Matt Smith) en Amy (Karen Gillian) zijn voor het spel digitaal nagebouwd en ook hun stemmen zullen in het spel te horen zijn.

Het zal een spel worden wat voor een breed publiek toegankelijk is. Omdat de kijkers van de TV serie zeer divers zijn, hebben de makers van het spel geprobeerd om hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Het wordt dus een spel voor jong en oud.
De titels van de 4 afleveringen worden nog even geheim gehouden, en zullen tijdens een speciale persconferentie op 21 april bekend worden gemaakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.