Tijdens de Kick Off CeBit 2010 in Hannover, Duitsland heeft SteelSeries de nieuwste headset aangekondigd, namelijk de SteelSeries 7H. De headset is ontworpen en gemaakt voor competitieve gamers en makkelijk mee te nemen op reis.

De producten van SteelSeries worden door vele gamers gebruikt. Deze gamers zijn ook regelmatig te vinden op gaming evenementen en moeten dan hun headset zo veilig mogelijk mee zien te nemen. SteelSeries heeft hier nu een oplossing voor gevonden, de SteelSeries 7H kan uit elkaar gehaald worden, vier stukken, en dus makkelijk vervoerd naar je favoriete evenementen.Tijdens het maken van de headset hebben ze biJ SteelSeries naar de Counter-Strike en QuakeLive gamers geluisterd die door ze gesponsored worden.

De headset heeft een snoertje die naar de headset loopt om je headset aan te sluiten. De microfoon kan je in en uitschuiven, lekker flexibel dus. Dan heb je nog de mogelijkheid om de oorkussens te vervangen. Ga je voor de zachte pads of liever voor de leren pads? De pads zijn in elk geval zo ontworpen dat ze zoveel mogelijk geluidsisolerend zijn. Deze SteelSeries 7H heeft de volgende prijs:* ‘gewone’ headset: € 99,99* USB versie: €129,99Vanaf het tweede kwartaal, april ongeveer, zal de headset te koop zijn. Je kan hem onder andere vinden in de SteelSeries webshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.