Sega komt eind dit jaar met een nieuwe game Vanquish. Eerder brachten wij jullie het nieuws van de debuut trailer. Gisteren bracht Sega een persbericht naar buiten over deze game.

De game word een third-person actieschietspel. En zal winter 2010 in de winkels verschijnen voor de Xbox360 en Playstation 3. De regie van de game ligt in de handen van Shinji Miami. Het spel word een futuristisch schietspel. Jij speelt als Sam die geheim agent is uitgerust in een futuristisch gevechtspak.

De game speelt zich af in de toekomst waarin naties zullen strijden om de resterende energiebronnen in de wereld. De strijd gaat met name tussen de Russen en Amerikanen. De russen nemen een ruimtestation dat gebouwd is om energie van de zon te gebruiken over van de Amerikanen. Ze convenrteren de verzamelde energie naar een schokgol die San Francisco vernietigd. De insteek van deze actie is dat de VS zich volledig overgeeft aan Rusland. Een spannende game waarin de Russen nog New York als doelwit hebben om te vernietigen.

Shinji Mikami liet het volgende weten over deze game:

wrote
“Bij VANQUISH™ hebben we geprobeerd om het extreme tempo van een actiespel ineen schietspel te stoppen. Het sleutelwoord van de gameplay en tussenfilms is‘intens’. Volgens mij zijn er maar weinig games waarin het zo leuk is om massa’srobots neer te knallen”, aldus Shinji Mikami, Game Director van VANQUISH™.

We zullen nog even geduld moeten hebben. Maar als je een fan van shooters bent zou deze game het wachten waard moeten zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.