Vandaag liet Warner Bros. Interactive Entertainment weten met een nieuwe scribblenauts te komen voor de Nintendo DS. De game is een game waarin spelers hun verbeelding moeten gebruiken om een woord te schrijven waarmee je een object tot leven kan brengen.

De nieuwe game zal in de herfst van 2010 uitkomen. In de game worden nieuwe functies toegevoegd zoals een systeem voor bijvoeglijke naamwoorden waarmee je grenzen van je verbeelding kan verleggen. Je speelt in deze game ook weer als maxwell. Doormiddel van je touchscreen moet je Maxewll helpen de ster Starite te krijgen. Dit doe je door puzzels en nieuw ontworpen levels op te lossen.

wrote
“Het vervolg op Scribblenauts biedt spelers een nog mooiere game-ervaring waarvan ze zullen genieten en nieuwe uitdagingen waarbij zij hun fantasie nog meer kunnen gebruiken”, zegt Samantha Ryan, Senior Vice President, Development and Production van Warner Bros. Interactive Entertainment. “5TH Cell is een zeer getalenteerde en creatieve ontwikkelaar en we zijn verheugd om invulling te geven aan de Scribblenauts franchise met dit nieuwe spel.”
wrote
“De nieuwe Scribblenauts biedt spelers een bredere ervaring dan de eerste Scribblenauts door meer creativiteit, innovatie en diepgaande gameplay,” aldus Jeremia Slaczka, Creative Director en mede-oprichter van 5TH Cell. “Al deze verbeteringen geven spelers nog meer controle hoe ze het spel willen spelen.”

Een precieze datum is er nog niet bekend. Maar Warner Bross liet nog het volgende weten. De nieuwe Scribblenauts game bevat meer woorden, meer creativiteit en onbegrensde mogelijkheden voor spelers van alle leeftijden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.