Hoe graag ik ook ga verhuizen, voor mijn gamen betekent dat niet veel goeds. Een huis vol dozen ingepakte games. Waar alles heen is? Vraag het me niet!Overal hier in huis staan dozen. In de een zit spul wat we de komende tijd niet nodig hebben, in een andere doos zitten mijn games. Op weer een andere doos staat geschreven dat het de console spullen zijn. Steeds meer dozen stapelen zich op. Ik wist niet dat wij in de afgelopen jaren zoveel spullen ons huidige stekkie binnensmokkelde. Nog maar te zwijgen over onze gehele gamecollectie. Tot nu toe gingen er drie hele dozen vol met spullen en dan zitten we nog niet eens op de helft! De computers moeten nog ingepakt worden, de consoles staan nog allemaal op hun plek, inclusief alle extra toevoegingen, en ook de pc’s mogen nog niet weg. Helaas staat de datum van de sleuteloverdracht nog niet vast, maar wat ik wel merk is dat nu al mijn tijd al opgeslokt wordt! Voor mijn buren niet zo’n ramp denk ik. Ik ben namelijk fanatiek Singstar-fan, maar helaas heb ik die games al in geen tijden meer gespeeld. Eerst was ik slachtoffer van een aantal weken durende verkoudheid en nu wordt mijn tijd ingenomen door verhuisstress.

Maar dan nu een van de grootste dilemma’s! De inrichting van de computerkamer. Vanmiddag waren we bij Praxis om te kijken wat we met de inrichting doen van een van de belangrijkste kamers in het huis: de kamer waar de computers komen te staan. Deze moet er natuurlijk wel netjes uitzien. Hoewel er toch alleen naar een beeldscherm gekeken wordt is een leuke kamer natuurlijk wel gezelliger. Iemand nog suggesties? Houd rekening met een vriendje die van rechttoe rechtaan houdt! Maar wat ik door de verhuisstress het meeste mis, is het bezig zijn voor female-gamers, zorgen dat jullie de laatste nieuwtjes krijgen en leuke artikelen kunnen lezen.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.