Inmiddels kennen we allemaal Flo toch wel? Flo is in verschillende time-management games verschenen in restaurants op verschillende locaties, feesten en partijen. Op deze Casual Friday gaan we met haar richting de filmset.

Flo werkt ditmaal op de filmset en moet acteurs, fans en crew voorzien van een maaltijd. Daarnaast moet je zoveel mogelijk punten verdienen om je doel van de dag te halen, met een mogelijkheid zoveel punten binnen te slepen om als expert te eindigen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid je restaurant uit te breiden.De bar heeft gekleurde krukken en placemats en alle klanten zijn ook voorzien van een kleurtje. Je krijgt meerdere punten als je de juiste kleuren combineert. Als ze eenmaal op hun plaats zitten moet je ze zo snel mogelijk voorzien van hun bestelling. Terwijl je daarmee aan de slag gaat komen er steeds meer klanten.

Ook die nieuwe klanten wil je graag op de juiste kleur plaatsen, dat kan nog wel eens een beetje stress opleveren. Niet alleen bij de wachtende klanten! Ook voor jezelf, je probeert het iedereen naar de zin te maken, maar dat is wel eens lastig. Gelukkig is het bij mij tot nu toe allemaal wel goed gekomen, ook dankzij wat entertainment.

In de loop van het spel krijg je de mogelijkheid om nieuwe apparatuur aan te schaffen, een hulp in de keuken te nemen of een kok die je helpt als het erg druk is. Het is zeker ren en vliegwerk, maar zeker een uitdaging die je zoet houdt. Helemaal als je toch een beetje prestatiegericht bent kan het leuk zijn, maar als het mislukt een klein ‘rampje’, dan moet je opnieuw starten.

De game is te downloaden via de website van BigFishGames.com en kost $6,99. Deze game kan je ook voor de MAC downloaden en er zijn verschillende Cooking Dash versies om te spelen.Fijn weekend!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.