Konami brengt ons een nieuwe puzzelgame met de naam Puzzle Chronicle gemaakt die uit zal komen voor verschillende consoles. Puzzle Chronicles is een mix van color-matching puzzels, role-playing thema’s en verhaallijnen.

persbericht wrote
Puzzle Chronicles speelt zich af in de wilde en woeste wildernis van het Asharin Empire. Een heerszuchtige koning heeft je landgenoten gevangen genomen en deze ontvoering zal gewraakt moeten worden. Om de corrupte koning in de val te lokken, moeten de spelers hun character opbouwen tot een groot krijger die in staat is om het keizerrijk te doen omvallen via een reeks van hersenbrekende puzzelgevechten.

Ook zijn in de game nog een serie van ‘sub-levels’ en aparte zoektochten te vinden. Een zeer uitgebreide puzzel game dus.

Puzzle Chronicles komt uit op 18 februari 2010 en zal verschijnen voor de PlayStation Portable en Nintendo DS. Daarna komt er ook nog eens DownLoad Content voor de Xbox 360 en PlayStation 3 gebruikers.Een video van de game is hieronder nog eens te bekijken:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.