Deze nieuwe Nintendo DS game genaamd Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief zal op 12 februari in de winkels moeten liggen. Deze game is gebasseerd op een fantasyboek van Disney-Hyperion en zal ook op het filmdoek te zien zijn.

De game en de film komen in dezelfde week uit en beloofd een spannend avontuur te worden. Jij bent Percy Jackson en moet overleven samen met andere halfgoden in een wereld waar wraakzuchtige Griekse goden heersen.

wrote
Percy Jackson is de zoon van Poseidon, de god van de zee. Zijn leven is in gevaar vanwege jaloezie en angst over zijn krachten en afkomst. In Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief speur je heel Amerika af op zoek naar de bliksemschicht van Zeus. Je stelt het beste team samen en neemt het op tegen meedogenloze vijanden. Percy wordt geholpen door zijn vrienden Annabeth, Grover en vele andere bondgenoten, ieder met hun eigen goddelijke krachten en specialiteiten. Het is van levensbelang om de juiste teamgenoten mee te nemen in de strijd, want je kunt de vaardigheden van de verschillende personages eindeloos combineren zodat ze elkaar perfect aanvullen.

Ben je nog op zoek naar een spannend avontuur? Dan zou dit best wel eens iets in jouw straatje kunnen zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.