Bijna alles wat je in het echt kan doen, is ook mogelijk op verschillende consoles tegenwoordig. Maar het kan ook een stapje verder, durf je niet te duiken? Dan schaf je heel simpel Endless Ocean 2 aan en kan je meepraten met andere fanatieke duikers.

Deze game laat je als speler zes nieuwe watergebieden verkennen. Waag een duik in de ijzige wateren van de Noordpool, verken scheepswrakken op de bodem van de Egeïsche Zee of volg de mysterieuze Amazone door Brazilië om unieke zoetwaterdieren te ontdekken.Een wereld vol avontuur en missies die je moet voltooien. Denk dan aan koraalriffen onderhouden of met dolfijnen en walvishaaien te zwemmen. Je krijgt bij je missies nieuwe gereedschappen die je goed van pas kunnen komen. Houd gevaarlijke dieren op afstand of genees de zieke dieren die je tegen komt tijdens je duiksessie.

Je kan de game alleen of samen tegelijk spelen. Ook kan je via Nintendo’s Wi-Fi Connection de zeeën en rivieren met andere spelers verkennen en elkaar helpen met missies en de mooiste vissen te laten zien. Naast dat kan je ook nog foto’s maken voor natuurmagazines, schatten opsporen en het gewoon genieten van de mooie omgevingen. Vanaf 5 februari 2010 is het tijd om een nat pak te gaan halen, dan ligt Endless Ocean 2 in de winkels. Alleen voor de Nintendo Wii gamers.Meer screenshots van de game

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.