Hordes gillende en schreeuwende meiden toen ze besloten uit elkaar te gaan. Inmiddels zijn ze weer terug bij elkaar zonder Robbie Williams, maar dat geeft geen problemen. Over wie ik het heb? Take That natuurlijk! Wij mochten deze zing game voor jullie testen op de Playstation 3. Lees snel verder om alles te weten te komen over deze game!Ik kom gelijk met een bekentenis voor ik deze review ga schrijven. Ik had vroeger een hekel aan Take That. Op mijn 12e luisterde ik veel liever naar de Backstreet Boys. Maar evengoed is Take That niet onopgemerkt aan mij voorbij gegaan en kan ik mij nog de uitzending op tv herinneren waarin de groep liet weten uit elkaar te gaan. Een moment wat vele meisjesharten gebroken heeft.

Een aantal jaren na deze breuk lieten de heren van Take That weten terug te komen maar dan zonder de bekende zanger Robbie Williams, die zonder Take That doorgroeide. Inmiddels heeft Take That alweer wat nummers in de top 40 gehad die mij niet onopgemerkt voorbij zijn gegaan! Ik vond ze er stukken op voorruit gegaan.

Maar genoeg over de geschiedenis les van Take That. De game staat in deze review natuurlijk centraal. De game Take That is eigenlijk hetzelfde als alle andere Singstar Games. Ik kan natuurlijk uren gaan schrijven over de looks van de game en het menu, maar dit is bij elke Singstar game hetzelfde. Ook zijn er geen nieuwe extra opties toegevoegd en kent de game het Solo en Duet zingen, het doorgeven van de microfoon en de 3 verschillende moeilijkheidsniveaus.

De game heeft wel een andere kleur decoratie en dit is wat grijzer als bij de andere games. Hij is geheel in stijl aangepast. Voor de liedjes zijn de officiële Take That clips gebruikt. Ik moest zelf wel even lachen over hoe fout mensen eruit zagen in de jaren 90.

SongsNatuurlijk voor jullie alle liedjes op een rij:A Million Love SongBabeBack For GoodBeautiful WorldCould It Be MagicDo What U LikeEverything ChangesGreatest DayHold Up A LightI’d Wait for LifeIt Only Takes a MinuteLove Ain’t Here AnymoreNever ForgetOnce You’ve Tasted LovePatiencePrayPromisesReach OutRelight My FireRule the WorldSaid It AllShineSureUp All NightWhy Can’t I Wake Up With You

Van beide periodes dat Take That liedjes uitbracht zijn dus nummers te vinden in de game. Ze hebben zowel vele oude nummers als hun nieuwe nummers in de game verwerkt.

ConclusieAls Take That fan is deze Singstar natuurlijk een echte Must-Have-Game, of als je er vroeger fan van was. Het is erg leuk om de clips terug te zien en de nummers zelf mee te zingen van je idolen. Een leuke aanvulling op de Singstar collectie voor de echte fans.

ScoreGameplay: 7/10Fun: 8/10Levensduur: 7/10Graphics: 8/10Geluid: 9/10Originaliteit: 6/10Score volgens reviewer: 7,5InformatieNaam: Singstar Take That Platform: PS2, PS3Genre: MuziekPublisher: London studio’s in samenwerking met SonyRating: 12+Kosten: €34,99 excl. microfoon

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.