Fitness Pro voor op je telefoon. Ik had geen idee wat ik me er bij voor moest stellen, dus leek het me leuk om dat eens uit te proberen voor jullie.Allereerst is Fitness Pro voor je iPhone en het komt van de Nederlandse ontwikkelaar Data Supply. En erg leuk, de applicatie is gratis! Onderin je beeld heb je dan wel een reclamebanner. Mocht je dat heel vervelend vinden dan kan je de reclameloze applicatie downloaden voor maar € 0,79 cent.De applicatie is ingedeeld in 4 aparte delen:- Exercises- My Workouts- Anatomy- Information (over ontwikkelaar Data Supply)

ExercicesBij ‘Exercices’ vind je per lichaamsonderdeel ontzettend veel oefeningen. Wil je aan je armen werken? Of toch liever aan je buik of benen? Alles kan, want er zijn oefeningen voor je armen, rug, billen & heup, borst, benen, schouders of alles gecombineerd! De keuze is ook nog eens erg uitgebreid. Voor de armen zijn er bijvoorbeeld 104 oefeningen!Deze oefeningen zijn wel bedoeld voor de sportschool, tenzij je alle apparatuur thuis hebt staan. Inspiratie voor een avond sporten kan je zo opdoen in de trein of op school. Neem je telefoon ook gerust mee om het daar nog een keer te bekijken.Alle oefeningen staan trouwens op alfabet en als je op een oefening klikt zie je precies wat je moet doen.My WorkoutsBij ‘My Workouts’ kan je je eigen schema samenstellen. Klik op de trainingsdag om daar oefeningen aan toe te voegen. Ook hier staat alles op alfabet, maar dan staan alle oefeningen daar onder elkaar. In die lijst zijn ze dus niet opgedeeld per lichaamsdeel.AnatomyIk kreeg gelijk Grey’s Anatomy in mijn hoofd, dus dit moest ik wel even bekijken. Als je dit opent, dan zie je een man van de voorkant en van de achterkant. Je ziet alle spieren zitten zeg maar. Klik je dan zijn bovenbeen aan, dan verschijnen er 6 punten. Elk van die punten is een spier die je kunt trainen en als je op een van die punten klikt krijg je passende oefeningen te zien.

ConclusieIk vind het een zeer leuke applicatie die je eigenlijk altijd kan blijven gebruiken! Voor sommige zal de taal misschien een minpunt zijn, maar daar stoor ik me totaal niet aan. Score– Fun: 8,5/10- Levensduur: 9,5/10- Originaliteit: 8,5/10Totale score: 8.8Uitgever: Data SupplyPlatform: Apple iPhone Talen: EngelsPrijs: € 0,0 euro Prijs (reclame vrij): € 0,79

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.