We zijn op weg naar de kerst, volgende week is het al zover. Twee dagen in het teken van een kerstboom, gezelligheid, (veel) eten, cadeautjes, de kerk en wie weet nog meer. Ook wij van Female-Gamers hebben zo onze wensen voor kerst. Een aantal van onze crewleden laten weten wat hun plannen zijn tijdens de feestdagen en wat ze graag onder de boom zouden willen zien.LieverddIk zit met Kerst in Oostenrijk, ergens te genieten van de sneeuw. Tweede Kerstdag komen we weer thuis, dat wordt gezellig tafelen met familie! Wat ik onder de boom hoop te vinden, om mijn Sims collectie bij te houden, zou ik de nieuwe uitbreiding Wereld Avonturen graag onder de boom zien liggen!SoibhanIk ga het vieren met mijn familie en tweede kerstdag met mijn vriend erbij, wij gaan dan met zijn allen leuke en gezellige dingen doen en samen uitgebreid eten. Onder de boom zou ik graag willen vinden… Playstation 3, zal wel niet maar hopen kan altijd, Lips voor Xbox lijkt me echt gezellig en Sims 3, wil ik ook nog graag.MsMarvelKerst dit jaar zal als geen enkele andere kerst worden. Voor het eerst een kerst met gescheiden ouders. Eerst bij mama ‘vieren’ en dan thuis bij paps, wat waarschijnlijk een dag als alle anderen wordt. De enige echte kerstsfeer die ik ga proeven zal in Hull, Engeland zijn. Eerst met de trein, bus, boot (overnachting), bus en dan 2 dagen shoppen! Mijn goal in Engeland? Een Blossom Pink Playstation Portable!Sproet*Eerste kerstdag gezellig bij mijn moeder kerst vieren met hele familie en tweede kerstdag thuis met mijn vader. Onder de boom? PlayStation3 is wel leuk anders een leuk gezelschapsspel voor de Wii.

XLGNou wat ga ik doen met kerst: Niet zo veel eigenlijk. Ik denk lekker uit eten met de familie, naar vrienden, helaas werken en natuurlijk van mijn vakantie genieten door lekker te gamen! Maar eigenlijk doen wij niet echt aan kerst, alles gebeurt bij Sinterklaas. Wat ik anders onder mijn ‘boom’ zou willen hebben, dat is een goede vraag. MW2, Da:O en AC2 heb ik inmiddels al in mijn schapje liggen, en dat zijn eigenlijk de games van deze periode die ik wil checken. Anders zou ik The Elder Scrolls IV: Oblivion eigenlijk nog wel onder mijn boom willen hebben. Ik heb het spel rot gespeeld, maar telkens geleend van vrienden. Het wordt eens tijd dat ik dat spel zelf maar in huis haal. Mass Effect, zelfde verhaal. Het is ook een game die ik meerdere malen geleend/gespeeld heb en eigenlijk allang in huis moeten hebben gehaald!Lisa_Cooper91Lekker weg met de familie en wat goede kennissen! Gewoon het hele kerstgebeuren ontvluchten dus. Hmm… zoveel doen wij niet meer aan kerst, maar ik zou wel graag een Xbox 360 Elite onder de boom willen zien liggen of Modern Warfare 2.

AxanaOp de eerste kerstdag heb ik heb met vrienden een etentje georganiseerd , waar we ook meteen een gameavondje van hebben gemaakt. We gaan allerlei bordspellen doen en lekker vals zingen in Singstar. De tweede kerstdag ben ik bij familie, waar we een groot diner houden.Pff wat ik onder de kerstboom zou willen vinden? Nou ik heb eigenlijk altijd al zo’n Mario pak willen hebben, maar ik denk niet dat de kerstman dat voor me kan regelen. Om het iets realistischer te maken zou ik heel graag Forza 3 onder de kerstboom willen hebben, en ook graag Assassin’s Creed 2. Want die kunnen natuurlijk niet in mijn collectie ontbreken!BabsyDe eerste kerstdag vier ik samen met mijn moeders kant van de familie. Tweede kerstdag is inmiddels een ‘niets doe dag’ geworden en waarschijnlijk lekker gamen. De derde kerstdag, ja die plakken we er gewoon aan vast, waarschijnlijk op bezoek bij mijn schoonfamilie, maar dat is nog niet zeker. Ik hoop altijd veel cadeautjes te vinden onder de kerstboom, sowieso valt mijn verjaardag er een week voor en krijg ik dan vaak al veel, weinig gaming gerelateerd eigenlijk. Maar we spelen met kerst een spel en dan gaat de strijd los om cadeautjes te verzamelen, erg gezellig in elk geval, met heel veel lol! Onder de boom, games zijn altijd welkom, de nieuwe Mario Bros voor de Wii zou erg gaaf zijn! Of een laptop, of een tasje voor mijn DSi of gewoon een toffe gadget!SpekjeIk ga met de kerst helemaal niets doen. Beetje thuis lamballen en slechte kerstfilms kijken (die ik overigens al 80 keer gezien heb). Verder vind ik kerstmis wel leuk, het huis is dan vol met decoraties. En sneeuw. Vooral sneeuw. Stiekem hoop ik dit jaar een Wii onder de boom te vinden, maar met één of ander prulletje ben ik ook al snel blij hoor. Himeno16Ik weet nog niet of ik vrij ben met kerstmis, misschien moet ik gewoon werken in het café waar ik werk. Anders huur ik een auto en ga ik mijn familie en mijn vriend zijn familie af. Als we aan cadeaus doen hoop ik op de uitbreiding van de Sims 3, waarschijnlijk krijg ik voor mijn verjaardag al leuke dingen genoeg en dan is kerst een beetje dubbel op denk ik. Kerst heb ik nooit zo leuk ervaren want mijn ouders besloten te gaan scheiden met het kerstdiner.. Ach maar goed dat mijn vriend kerst leuk vindt misschien krijg ik dat nog een keer van hem mee.LeverneIk ga eten met familie. Sowieso één avond bij de familie van mijn vriend waar we waarschijnlijk kerstlootjes voor trekken. (Jammer, geen gedichten… Ik zet ieder jaar een gedicht op mijn kerstverlanglijst, maar krijg er nooit een…snif) Verder wat cadeaus betreft wil ik die leuke bunny handwarmers wel en een PlayStation Networkcard om de Singstore leeg te kopen.WitchyWij gaan met kerst familie hoppen net zoals elk jaar. En wat wil ik onder mijn boom… Pfffffff dat is lastig. Eigenlijk niet echt iets gamingreleated. Zou sims 3 wereldavonturen wel willen als ik wat moet opnoemen. Verder hebben we al zoveel dingen!

GameLayDDe eerste en tweede kerstdag zien er een beetje standaard uit, eerste kerstdag lekker thuis gourmetten en tweede kerstdag gezellig uit eten met mijn schoonfamilie. De dag daarna ben ik aanwezig als studiogast bij de GamesFM Kerstweek, waar ik ook het item ‘Gamen en Vrouwen’ behandel! Wij vieren thuis geen kerst in de vorm van cadeautjes en een kerstboom hebben we al evenmin, maar als ik toch zou mogen kiezen, heb ik nog wel een aantal games op mijn verlanglijstjes staan, wil ik een knalroze DSi en als het even kan, ook nog een goede gamelaptop.En wat ga jij doen? En wat wil jij graag onder de boom vinden?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.