De naam Beauty Resort trok meteen mijn aandacht! Ik dacht aan een typische meidengame en ik kwam erachter dat het ook precies zo is. Bij read the rest lees je mijn review.Het begin:Je bent in de game een klein vrouwtje die haar eigen spa heeft. Je start met zes vrij lelijke wachtstoelen, een soort whirlpool en een stoel voor schoonheidsbehandelingen. Het is jouw taak om je doel te behalen, een bepaald bedrag, en ook om je klanten tevreden te houden. Als je ze niet snel genoeg kan helpen, dan worden ze steeds chagrijniger. Boven hun hoofd hangt een teken waaraan je kan zien wat ze willen. Naar de whirlpool, een schoonheidsbehandeling, sauna of betalen.Je allereerste spa is op de Paaseilanden. Met je verdiende geld kan je na elk level nieuwe dingen kopen voor je spa. Van die grote stenen hoofden, die zo kenmerkend zijn voor de Paaseilanden, tot verbeterde stoelen en whirlpool.

De landen:Zoals ik eerder al schreef, begin je op de Paaseilanden. Na zo’n zeven levels ga je naar een ander gebied: Zweden. Geen zorg, al je gekochte spulletjes gaan gewoon met je mee. Ik heb het geschopt tot China, het derde gebied. In totaal zijn er vijf. Ook voor deze landen zijn er aangepaste spullen voor je aankleding.

Klanten:Je allereerste klant is Miss Swan. Deze succesvolle zakenvrouw vindt het heerlijk om haar stressvolle leventje achter zich te laten en naar jouw spa te gaan. Let wel op, ze is erg ongeduldig. Bij enkele volgende levels komt er een nieuwe klant bij. Net als bij Miss Swan kan je wat over hun achtergrond lezen en kan je dat gebruiken in de keuze van je behandelingen. Als iemand wat geduldiger is, dan kan je die gewoon wat langer laten zitten.Links onder in beeld staat de klok. Als die een keer rond is geweest komen er geen nieuwe klanten meer. De klanten die er dan nog zijn, mogen gewoon blijven tot ze klaar zijn. Als je drie keer achter elkaar je doel niet hebt gehaald, dan moet je opnieuw beginnen.

Je spa:Je kunt verbeterde whirlpools, stoelen en meer kopen van je geld, maar je spa blijft zich ondertussen ook uitbreiden. Na een paar levels komt er een sauna, een ander soort whirlpool, zonnebank en nog veel meer bij. Dat is natuurlijk erg leuk, want het zorgt voor meer klanten, maar je krijgt het ook veel drukker! Bij de nieuwe whirlpool, de stoel voor schoonheidsbehandelingen en de zonnebank hebben je klanten jouw hulp nodig. Ondertussen zijn er ook nog mensen die willen betalen en moet je ook nog schoonmaken. Druk, druk, druk dus!

Conclusie:Ik heb de ‘gewone’ versie gekocht voor € 0,79 cent, want bij de Lite-versie heb je maar drie levels. Het is een beetje als die online games waar je in een snackbar werkt. Ik vind het een grappig spelletje om ze tussendoor te spelen. Het is absoluut niet moeilijk, maar toch is het niet altijd makkelijk om je doelen te halen. Jammer dat je na drie keer ‘af te zijn’ weer helemaal opnieuw moet beginnen, want ik ben erg benieuwd naar de laatste twee landen.Het muziekje is best aardig om aan te hebben staan.Score– Gameplay: 8,5/10- Fun: 8/10- Levensduur: 8/10- Graphics: 7,5/10- Geluid: 7/10- Originaliteit: 7/10Totale score: 7.7Uitgever: SPIL GAMES Platform: Apple iPhone Talen: EngelsPrijs: € 0,79

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.