Sony is vandaag wel veel in het nieuws, helaas is het niet allemaal positief. Er is veel kritiek geweest op de PSPgo na zijn lancering, het kritiek kwam van zowel ontwikkelaars als uitgevers. Nu komt ook Traveller’s Tales met zijn kritiek.

Traveller’s Tales laat weten via Jon Burton, de oprichter van de studio dat Sony de prijzen van de PSPgo lager zal moeten maken omdat jammer genoeg de PSPgo anders een vroegtijdige dood zal hebben. Hij liet weten via een interview dat hij geen zin had om LittleBigPlanet te kopen voor de PSPgo, wanneer hij die dezelfde game goedkoper kan kopen op UMD en daarna ook weer kan verkopen.

“But if I download it, I get no discount, and no chance to resell – how annoying is that? I’m betting on Sony making PSPgo games much cheaper than the UMD versions, or the PSPgo will die.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.