Voor het eerst in de geschiedenis van Sony Computer Entertainment zijn er drie gewone Nederlanders, Linda en Rob Kardos en Frank van de Venn uit Wageningen, te zien in een reclame van de SingStar games.

Linda, Rob en Frank geven hun eigen vertolking van het nummer Rampeneren van The PartySquad, Ali B en YES-R. De commercial met deze Wageningers en Guus Meeuwis in de hoofdrol is van 9 november tot en met 22 november regelmatig op de televisie te bewonderen. Even een extra oogje in het zeil houden als je tv kijkt.

wrote
“Op My SingStar Online, beschikbaar via de PlayStation 3, staan veel opnamen. Wij vonden de performance van de drie Wageningers erg goed passen binnen het concept van onze campagne waarbij de lokale content in de SingStore centraal staat”, aldus Sophie Docx, Marketing Manager software bij Sony Computer Entertainment Benelux. “Natuurlijk willen we met het gebruik van deze User Generated Content ook de mogelijkheden van de game laten zien. Het is namelijk voor iedereen mogelijk om hun clip te uploaden en zo hun wereldwijde moment of fame te claimen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.