Vandaag is er door Koch Media een nieuwe adventure game Lost Horizon voor de PC aangekondigd. De game speelt af in de klassieke jaren ’30 en brengt je naar fascinerende locaties waaronder Hong Kong, Tibet en Marokko.

wrote
“Onze nieuwe titel, Lost Horizon, biedt fans van adventure games een spannend computer avontuur, met vele uren spelplezier en een hoge replay waarde”, aldus Georg Lariks, International Marketing Director bij Deep Silver.

Het verhaal:1936: Nazi’s reizen over de hele wereld, op zoek naar occulte wapens om de plannen voor verdere veroveringen te helpen verwezenlijken – en om de sleutel te vinden die de mythische Shambala kan ontgrendelen. Wanneer Fenton Paddock, een voormalige Britse soldaat en ongelukkige smokkelaar, wordt gevraagd om een verloren expeditie in Tibet te vinden, heeft hij er geen idee van dat zijn zoektocht hem zal leiden door drie continenten en uiteindelijk tot een geheim, dat de hele wereld op zijn op kop zal zetten…Neem een exclusief kijkje, van deze nieuwe game Lost Horizon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.