Screenlife en Warner Brothers kondigen vandaag de game Scene it? Bright Lights! Big screen! aan. De game zal je filmkennis testen met duizenden vragen en puzzels. De game komt uit voor de Nintendo Wii, Playstation 3 en Xbox360.

De game is een opvolger van vele andere Scene it? games als The Simpsons, Twilight, Seinfeld, Ice Age, South Park, Star Trek en 80’s. Verzamel je familie maar vast, want je hebt een avondvullend programma met deze game. Met duizenden vragen over recente filmreleases en de grote Hollywoodhits van de laatste vier jaar.

wrote
Scene It? Bright Lights! Big Screen! is compatible met verschillende controllers, waaronder de standaard console controllers, BUZZ!™ Buzzers en Microsoft’s Big Button controllers. Wii gamers kunnen de Wii Remote™ gebruiken om het antwoord te geven en puzzels ‘open te krassen’, waarmee verborgen beelden worden onthuld.

Heb je geen zin om samen te spelen, dan ga je voor de singleplayer en kun je alvast je kennis en snelheid trainen. Je kunt in de multiplayer modus tot vier teams samenstellen en de filmkennis testen in meer dan 20 verschillende puzzels en minigames in meer dan vier verschillende gamemodi. Bekijk de andere Scene it? varianten op de website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.