Wij zijn dol op uitslagen van onderzoeken, statistieken, bedragen en dus vooral getalletjes! Zo komt Frogster met statistieken van de inspanningen van de spelers sinds de lancering van Chapter II – The Elven Prophecy. Dat zijn natuurlijk interessante getallen!

Sinds de komst van Runes of Magic zijn er inmiddels ruim twee miljoen registraties in Europa en de Verenigde Staten. Met ‘The Elven Prophecy’ zijn er in september ook nog eens servers voor de Spaanse en Franse versies van de game uitgekomen en toen een aankondiging voor de Russen. Inmiddels is er zoveel interesse in Runes of Magic dat er weer een nieuwe server aan zal komen, deze keer voor de Duitse spelwereld die vanaf morgen kennis kunnen maken met de game.

Ook in Azië hebben de Runes of Magic spelers vanaf nu toegang tot een gelokaliseerde versie van deze MMORPG. De start van de Koreaanse bèta heeft tot nu toe alle verwachtingen van de Berlijnse uitgever overtroffen. In de Koreaanse markt wordt de huidige versie van de game afgemaakt, zodat deze naar een compleet gelokaliseerde live versie kan wisselen na een uitputtende test fase.

Vele spelers hebben dus al kennis gemaakt met de game en zijn er inmiddels al meer dan 15 miljoen quests opgelost, meer dan 250.000 eindbazen overwonnen en zijn er meer dan 16 miljoen items ‘gecraft’ (gemaakt in gamers vaktaal) door onder andere te koken, smeden of een kleermakerij.

Meer informatie over deze game kun je op de Runes of Magic website vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.