In juli liet Electronic Arts via Twitter al doorschemeren dat er gewerkt werd aan Command & Conquer 4. Vandaag kregen we het bericht dat de game, die de volledige titel: Command & Conquer 4 Tiberian Twilight heeft gekregen, vanaf 18 maart uitkomt in Europa.In Command & Conquer 4 beleef je het epische en verrassende einde van de Tiberium-saga die al 15 jaar razend populair is. Deze innovatieve RTS levert diepe strategische lagen dankzij de op klassen gebaseerde gameplay, de volledig mobiele basissen en een ervaringssysteem die in alle game-modussen is geïntegreerd.

wrote
“In Command & Conquer 4 Tiberian Twilight kunnen fans nu eindelijk het epische einde ervaren van het meeslepende verhaal rond Kane, Nod, GDI en Tiberium”, zegt Mike Glosecki, hoofdproducent van Command & Conquer 4 Tiberian Twilight bij EA Los Angeles. “We kunnen nauwelijks wachten tot iedereen zich in de kenmerkende C&C-actie stort met het nieuwe ervaringssysteem en de nieuwe strategische lagen die we hebben toegevoegd.”

Je maakt kennis met een nieuwe gameplay die een nieuw ervarings- en klasse-systeem bevat. Je kunt de strijd in je uppie aangaan, spelen met je tweetjes via de coop-speltype, of in teams van 5 het tegen elkaar opnemen in de nieuwe multiplayer modus. Hoe je ook speelt, de game belooft de mooiste en meest sociale RTS-ervaring ooit te zijn van de Command & Conquer serie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.