I’m walking on sunshine! Een van mijn favoriete nummers in een zinggame en nu komt hij ook nog voor in de nieuwe Lego Rock Band game. De game die ik voor jullie uit heb mogen testen! Lees snel verder voor alle info over deze nieuwe game.Nieuwsgierig als ik ben, ga ik gelijk kijken naar de songlist. Hier begin ik altijd standaard mee bij dit soort games. De rest kan me op dat moment gestolen worden. Leuke liedjes vind ik een heel belangrijk punt. Lego Rock Band kent vele leuke nummers zowel rock als popnummers.

Hieronder de lijst met alle nummers:• All American Rejects, “Swing, Swing” • The Kooks, “Naïve” • The Automatic, “Monster” • KoRn, “Word Up!” • Blink-182, “Aliens Exist” • KT Tunstall, “Suddenly I See” • Blur, “Song 2” • Lostprophets, “Rooftops” • Bon Jovi, “You Give Love a Bad Name” • P!NK, “So What” • Boys like Girls, “Thunder” • The Police,”Every Little Thing She Does Is Magic” • Bryan Adams, “Summer of 69” • The Primitives, “Crash” • Carl Douglas, “Kung Fu Fighting” • Queen, “We Are The Champions” • The Coral, “Dreaming of You” • Queen, “We Will Rock You” • Counting Crows, “Accidentally in Love” • Rascal Flatts, “Life is a Highway” • David Bowie, “Let’s Dance” • Ray Parker Jr., “Ghostbusters” • Elton John, “Crocodile Rock” • Razorlight, “Stumble and Fall” • Europe, “The Final Countdown” • Spin Doctors, “Two Princes” • Everlife, “Real Wild Child” • Spinal Tap, “Short & Sweet” • Foo Fighters, “Breakout” • Steve Harly, “Make Me Smile” • Good Charlotte, “Girls & Boys” • Sum 41, “In Too Deep” • The Hives, “Tick Tick Boom!” • Supergrass, “Grace” • Iggy Pop, “The Passenger” • Tom Petty, “Free Fallin” • Incubus, “Dig” • T-Rex, “Ride a White Swan” • Jackson 5, “I Want You Back” • Vampire Weekend, “A-Punk” • Jimi Hendrix, “Fire” • We the Kings, “Check Yes Juliet” • Kaiser Chiefs, “Ruby” • The Zutons, “Valerie” • Katrina & The Waves, “Walking on Sunshine”

Graphics, LooksDe game heeft een hele eigen stijl. Rockband ken ik als een game waarbij je net als guitar hero op je gitaar nummers speelt of zingt. Ook in Lego Rockband is dat zo maar het heeft zijn hele eigen genre. Alles is in Legostijl. De personages zijn ook lego poppetjes. Het ziet er allemaal kleurrijk uit. Ik heb de game op de Wii getest en voor de Wii ziet het er erg goed uit. Het is niet te vergelijken met de andere platformen helaas. Maar grafisch gezien ziet de game er prima uit.

De looks vallen mij gelijk op. Als meisje zijnde, heb ik weinig met Lego gespeeld maar de poppetjes herken ik uit duizenden. Wat ik erg leuk bedacht vind, is dat bekende artiesten in legostijl een eigen poppetje hebben in game. Zo zie ik Freddy Mercury en Bon Jovi voorbij komen. Ook kan ik mijn eigen karakter helemaal pimpen en rock ik er flink op los met mijn chick in pink. Tijdens het spelen van de nummers zie je ipv rondjes legoblokjes, wat de game geheel zijn eigen stijl geeft.

GameDe twee belangrijkste onderdelen die de game kent is de Free mode en de Story mode. De Free mode spreekt voor zich. Je kunt alle nummers spelen door middel van het instellen van de moeilijkheidsgraad. Je kunt wel je personage gebruiken voor deze modus. Je speelt voor de hoge score en krijgt ook een score-uitslag.

De Story mode heeft een verhaallijn. Je speelt voor een publiek een aantal nummers. Naar aanleiding van je score en doel speel je vervolgens nummers en andere locaties vrij. Ook moet je soms nummers spelen en die vervolgens correct spelen om weer nummers vrij te spelen. De game kun je in verschillende niveaus spelen. Zo heb je super easy, easy, medium, hard en expert. Wat het spelen leuk maakt want de niveaus kloppen. Ook al ben je niet zo goed je kan toch rocken in Lego Rock band.

Je kan in deze game meerdere instrumenten gebruiken. Je kunt gitaar spelen, drum en zingen kan natuurlijk ook. Je kunt dus met meerdere personen de game spelen. Je kan zowel de story mode en de free mode met meerdere spelen. Naast deze onderdelen kun je ook nog oefenen. Ook kun je materiaal bijkopen voor je optredens.MeningEen erg leuke aanvulling op de gitaar, zing en drumgames. Met een vrolijke uitstraling. Ondanks dat in dit genre meerdere games uitgebracht zijn, denk aan Guitar Hero, Band Hero en Rock band vind ik deze game origineel. Zeker een aanrader dus!

Score– Gameplay: 8/10- Fun: 9/10- Levensduur: 8/10- Graphics: 8/10- Geluid: 9/10- Originaliteit: 8/10Score volgens reviewer: 8,5InformatieUitgever: Warner brossPlatform: Wii, Ds, PS3, Xbox360Richtprijs: Wii €39,99, DS €29,99, Xbox360 en PS3 €49,99

Witchy

About Witchy

Getrouwd met Mike en mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Ninendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 . Via de MMORPG WoW heeft ze haar man Mike ontmoet.

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.