Het is alweer een tijdje terug dat Link zijn eerste avontuur beleefde op de Nes. Sindsdien heeft hij de wereld vaak van de ondergang moeten redden. Deze keer doet hij dat niet te voet of met een boot, maar reist hij Hyrule rond met een magische locomotief.

Spirit Tracks is een Action/Adventure game en speelt zich 100 jaar na Phantom Hourglass af, wat betekent dat we te maken hebben met een nieuwe Link. Hij is hier een leerling-machinist. Met zijn magische locomotief kan hij de wereld van Hyrule ontdekken. Je moet wel rekening houden met spoorwissels en vijanden die op het spoor verschijnen. Mocht er geen weg zijn, maar wil je toch verder, dan kun je een spoor aanleggen.

Link krijgt gezelschap van prinses Zelda als geest. Ze kan de macht overnemen van een Phantom (gepantserd spook). Je kunt haar dan besturen en zo de Phantom als wapen gebruiken. Je kunt haar bijvoorbeeld een knop laten indrukken. Je bestuurt haar door simpelweg een lijn te trekken, de Phantom beweegt dan naar zijn doel. Ze kan je helpen met het oplossen van moeilijke puzzels of je behoeden voor gevaar in gevechten met monsters.

Ben je benieuwd geworden en wil je graag wat beelden van deze game zien?Bekijk dan hieronder de trailer en een gameplay filmpje.

The legend of Zelda: Spirit Tracks komt 11 december uit voor de Nintendo DS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.