Tijdens het gamen vind ik het altijd prettig als je een goede comfortabele headset hebt. Hij moet lekker zitten en goed geluid hebben. Wij mochten voor jullie de Asus Dolby Headphone Set HP-100U testen.LooksDe kleur van de headset is erg gaaf hij is namelijk metallic rood. Een mooie kleur voor een headset. Ik hou niet zo van zwart, geef mij maar een leuk kleurtje. Verder ziet de headset er goed uit. Strak design, bedrading netjes weggewerkt. Er zit geen microfoon aan de headset vast.

MicrofoonDe headset heeft een losse microfoon die je voor je neerzet in plaats van dat je hem aan de headset hebt vastzitten. Je moet altijd even opletten of de microfoon in de buurt staat als je gaat praten. Op het moment dat ik hem test op ventrilo ben ik luid en duidelijk te verstaan. Erg prettig mocht je een shooter spelen in een team of een World of warcraft raid hebben met je guild.

GeluidDe headset laat je alles horen wat je moet horen tijdens het gamen. Zo is het geluid prettig om naar te luisteren. Ook muziek luisteren kun je met deze headset goed. Het enige wat mij opvalt, is dat de bas niet zo hard is wat jammer is als je van hardere muziek houd. De headset sluit het geluid van buiten goed uit. Op het moment dat je gamed zit je ook echt helemaal in de game. Mocht iemand je nodig hebben en wat willen vertellen moet diegene wat harder roepen.

Specificaties en informatieDe headset is te koop in 5 verschillende kleuren. Heeft een gepersonaliseerd laptopaccessoire. Driver Diameter 40mmFrequency Response 2020-KHzSensitivity(S.P.L): 117+-2dB at 1mW/1Khz Richtprijs: €70,00

MeningEen prettige headset met leuke looks. Fijn om mee te gamen en iets minder om muziek mee te luisteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.