Uitgever GameHouse is onlangs met een nieuwe game van Emily gekomen! Je kent Emily wellicht van, onder andere haar Thee huisje, of een ander restaurant avontuur. Nu komt ze terug met een Holiday Season versie.

 

In deze versie is ze van plan een feest te geven voor haar ouders en familie als ze ineens aangenomen wordt in het hotel waar ze terecht komt. Je maakt kennis met haar familie, waaronder haar zus Angela en haar ouders. Zoals je gewend bent is het stressen, rennen en vliegen om alle restaurant klanten tevreden te houden.

 

In de game zijn extra opdrachten gekomen, zoals het schoonmaken, pakjes ontvangen en de sleutels aan de gasten geven. Dit alleen al in het basis level die ik in de trial versie heb kunnen spelen. Verder beloofd de game weer nieuwe restaurantmogelijkheden, ook buiten in de sneeuw! Kun je een kerstboom opzetten buiten en is er een schaatsbaan, sledebaan en nog veel meer!Een filmpje en de demo versie kun je hier vinden. Je kunt de game er online kopen. Ook is deze time-management game er voor de MAC gebruikers.Nog een paar screenshots:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.