Meiden schijnen veel casual games te spelen, vandaar vast ook de reden waarom ze van Foreign Media, een game genaamd Casual Mania op de markt hebben gebracht. De game is uitgekomen voor de Nintendo DS en kun je overal mee naartoe slepen om te gamen!De trein? De bus? Op je werk, wel in de pauze natuurlijk? Of gewoon als je thuis bent en wilt gamen! Casual Mania bevat vier verschillende type casual games.

Hidden ObjectsEen zoek en vind game voor de DS. Verschillende objecten zijn gestolen uit het Louvre en jij moet ze terug vinden. Pas als je alles hebt gevonden zal de dief bekend worden. Ook bevat Hidden Objects drie minifames: een puzzelspel, memory en zoek de verschillen

Match 3De naam zegt het al, drie op een rij of meer natuurlijk. Dit is één van de meest verslavende games ooit onder de puzzelfanaten. Deze game heeft nog een romantisch tintje, het thema is namelijk Parijs! Er zijn twee spelvarianten, een race tegen de klok of vrij spelen.

Marble PopperEen streng knikkers of ballen of parels, of hoe je de bolletjes wilt noemen, gaan in verschillende kleuren naar een gat. Jij moet zorgen dat deze ketting het gat niet bereikt door combinaties te maken. De game bevat verschillende levels.

Time ManagementOok een populaire casual game is het spelen van time management games. Je runt een schoonheidssalon en de klantend ie je helpt willen één van je behandelingen (massage of manicure) ondergaan. Maar kunnen ook gebruik maken van de sauna, solarium of jacuzzi. Bekijk de trailer van de game hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.