En na een brakke nacht thuis te hebben geslapen het verslag van de zaterdag op The Reality. De dag van de competities, prijzen en het pompoen snijden.

Zoals ik al zei de zaterdag is altijd de dag van de competities. Niet alleen van de officiële maar ook van de fun competities. De winnaars zullen vandaag bekend gemaakt worden en de prijzen zullen later deze middag op het podium worden uitgereikt. (Is waarschijnlijk wel te volgen op de live webcam.) Podium bevind zich in het midden/boven van het beeld.
Officiële competities:
Call of Duty 2
Call of Duty 4
Counterstrike 1.6
Counterstike: Source
FIFA 09
Team Fortress 2
TrackMania Nations Forever
Unreal Tournament 2004 Instagib


Onofficiële competities:
Schaken
Rock Paper Scissors
Guitar Hero
Super Smash Bros .Brawl
Blobby Volley
Red Alert 3
Warcraft3 TFT: DotA
Battlefield 2
Flatout 2 Derby
Left4Dead
Streetfighter 4 PC


De halve en finale (E3 vs clan Kouters) van de Call of Duty 4 competitie was live te volgen via een stream van H2ktv. Helaas liep dit niet altijd helemaal goed. Het beeld bleef vaak hangen en dus was het niet echt lekker te volgen. De wedstrijd is nu te zien op de website (niet live meer natuurlijk) met (Engels) commentaar. De poules kun je hier lezen.De poules en uitslagen van de Counterstike: Source competitie zijn hier te vinden.De Counterstike 1.6 poules en uitslagen hier.Voorrondes CoD4 kun je hier vinden.

Het hele weekend verzorgde GamezoneRadio de muziek. Ook konden er verzoek nummers worden aangevraagd via IRC. GamezoneRadio organiseerde zelf ook wat competities zo was er een Hiekie-Mash-Up Contest. Wat is een Hiekie hoor ik je denken, nou Hiekie is een persoon, een nogal ‘beroemd’ persoon op The Reality. Het was de bedoeling dat je een of ander vage track nam en daarna gebruik maakte van de hiekie soundboard (http://gamezoneradio.lan/hiekie.swf ) en daarmee een leuke mash-up-mix mee knutselt. Als je klaar was kon je een het naar de GZR crew brengen en een prijs voor je pc winnen.

Verder waren er o.a. stands van Soft Cell, Cyes en Steelseries. Hier stonden John en Mikkel, John de Nederlander en Mikkel de Deen. Beide zeer aardig en bereid om tot in de kleinste detail uitleg te geven over hun producten. Er lag onder andere de nieuwe Steelseries Siberia v2 in het zwart. Ik heb hem even op gehad en hij zit in elk geval enorm lekker. Met nep-leer om je oren, lichtgewicht, extra schroeven voor meer stevigheid, een microfoon die inschuifbaar is en een verbeterde volume regelaar en snoer word dit zeker een hit. Er was ook wat minder goed nieuws, zo verdwijnt de hele roze serie binnenkort wegens tegenvallende verkoopcijfers. De v2 komt in wit, rood en zwart en daar moeten we het voorlopig mee doen.

Ook was er zoals ieder jaar weer de grote loterij. Na de gratis loterij op de vrijdag waarbij nicknames van alle aanwezig lanners voorbij komen op een ‘rad-van-fortuin’ was het zaterdag tijd voor de 1 euro loterij. Voor 1 euro per stuk kon je lootjes kopen en daarna werden er nummers getrokken door lieftallige _vrijwillige_ vrouwelijke assistentes. Er konden koelers, muismatten, petten, zweet bandjes, moederborden en zelfs lazerprinters gewonnen worden.

Ook gaf de website Druidz muismatten weg. Enige wat je hoefde te doen was een account aanmaken op de website, je stoelplaats en een statement neer te zetten in een comment, makkelijk zat toch? Juist, behalve voor de mensen die niet doorhadden dat de website niet persé in het Zweeds gelezen hoefde te worden maar ook een Engelstalige versie heeft.

Voor de rest was het weer een drukke maar gezellige dag. ‘s avonds om 12 uur was er nog een fun poker competitie en op dat moment vond ook het pompoen snijden plaats (hoe Halloween wil je het hebben?). Helaas heb ik hier geen foto’s van, want zoals ik al eerder zei sliep ik vannacht in mijn eigen bedje. Ik heb het evenement gisteravond om 11 uur ziek, zwak en misselijk moeten verlaten. Dus helaas zal ook het verslag van de zondag ontbreken. Hopelijk nemen jullie het mij niet al te kwalijk!
Over het algemeen ben ik zeer te preken over deze editie. Het ontbreken van een stripper deze keer was ook erg fijn. Pompoen snijden kan best wel net zo leuk zijn als een naakte vrouw op het podium! Misschien zelfs wel leuker. De organisatie heeft weer goed zijn best gegaan, en veel verbeteringen aangebracht wat betreft toezicht en helpdesk. De mannelijke lanners hebben zich over het algemeen super gedragen tegenover de vrouwen en ik heb ook wat nieuwe vrienden gemaakt. De aankleding was deze keer misschien wat minder overtuigend maar dat mocht de pret niet drukken. Dikke 10 voor deze editie. En volgend jaar zeker weer heen! En hopelijk zie ik jullie daar dan ook!Geen oant moarn maar oant …uh… Volgend jaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.