Hou je van zingen en ben je in het bezit van een Xbox360? Ik mocht voor jullie de game Lips nummer 1 hits proberen. Niet dat ik goed kan zingen, maar ik vind het wel leuk. Dus deze game voor de Xbox360 wilde ik natuurlijk maar al te graag uitproberen. Lees snel verder om alles te weten te komen over deze nieuwe game van Microsoft.

Lips is de zanggame van microsoft. Eerder al kwam de eerste game uit genaamd Lips. Inmiddels is de game Lips: Nummer 1 hits ook uitgebracht voor de Xbox360. De Lips-games zijn te spelen via de draadloze microfoons die ontwikkeld zijn door Microsoft. De microfoons laat je connecten naar je Xbox360 en ze bieden je de mogelijkheid de hele kamer rond te gaan. Wat ik opzich ook wel grappig vind aan de microfoons, is dat er kleine lichtjes in verwerkt zitten. De microfoon reageert op de muziek en je kunt door het maken van moves met je microfoon ook extra punten verdienen.

SongsHieronder vind je de tracklist met alle nummers die voorbij komen:”Don’t Matter” – Akon”The Tide is High (Get the Feeling)” – Atomic Kitten”Loser” – Beck (U.S.)”Heart of Glass” – Blondie”Love Generation” – Bob Sinclar”Don’t Worry, Be Happy” by Bobby McFerrin”Bubbly” by Colbie Caillat”(I Just) Died In Your Arms” – Cutting Crew”Hey Baby” – DJ Ötzi”More Than Words” – Extreme”Big Girls Don’t Cry” – Fergie”She Drives Me Crazy” – Fine Young Cannibals”Broken Strings” – James Morrison feat. Nelly Furtado”Around the Way Girl” – LL Cool J”How You Remind Me” – Nickelback”Millennium” – Robbie Williams”The Look” – Roxette”I Get Around” – The Beach Boys”Lovefool” – The Cardigans“California Love” – 2Pac feat. Dr. Dre and Roger Troutman “Barbie Girl” – Aqua“Just Dance” – Lady Gaga feat. Colby O’Donis“Everybody Wants to Rule the World” – Tears for Fears“The Fear” – Lily Allen“Don’t Phunk With My Heart” – Black Eyed Peas“I Don’t Feel Like Dancin’” – Scissor Sisters“Heartless” – Kanye West“Touch My Body” – Mariah Carey“Hey There Delilah” – Plain White T’s“Always On My Mind” – Pet Shop Boys“I’m Yours” – Jason Mraz“Push the Button” – Sugababes“California Love” – 2Pac feat. Dr. Dre and Roger Troutman “Barbie Girl” – Aqua“Just Dance” – Lady Gaga feat. Colby O’Donis“Everybody Wants to Rule the World” – Tears for Fears“The Fear” – Lily Allen“Don’t Phunk With My Heart” – Black Eyed Peas“I Don’t Feel Like Dancin’” – Scissor Sisters“Heartless” – Kanye West“Touch My Body” – Mariah Carey“Hey There Delilah” – Plain White T’s“Always On My Mind” – Pet Shop Boys“I’m Yours” – Jason Mraz“Push the Button” – Sugababes

Natuurlijk heeft iedereen een eigen voorkeur. Ik probeer natuurlijk de liedjes die ik leuk vind. En al snel ben ik lekker bezig. De muziekkeuze is leuk als je houdt van popnummers. Er komen allerlei liedjes voorbij van voor de jaren 80/90 maar ook nummers die een aantal dagen/weken in de top 40 lijst hebben gestaan. Voor iedereen iets. Leuk is dat je ook van de vorige Lips-versie nummers kan zingen. Mijn Xbox ziet dat ik ook de eerste Lips-game had. Op het moment dat je een nummer van de oude Lips wil zingen, moet je wel even de game verwisselen. Helaas vraagt hij dit telkens weer.

Looks, Clips en SoundsAan de game zelf is niet veel gedaan wat betreft de looks. Een overzichtelijk menu en overzicht van alle nummers zie ik voor me. Je bent natuurlijk zo kort bezig in het menu. Over het algemeen ben je toch aan het zingen en kijk je naar de videoclip. De clips zien er uit zoals je ze ook op TMF of MTV ziet, maar dan met tekst en toonhoogte aangegeven. Het geluid van de clips is goed. Daarbij geldt hetzelfde als bij de looks, het zou zo kunnen zijn dat je hem kijkt op een muziekzender.

PartygamesDeze Lips-game kent ook een 3-tal party games. Je kunt de game in normale modus spelen waarbij je gewoon meezingt met het nummer en daarvoor punten haalt. Een andere manier van spelen is kissing. De bedoeling is dat jij door middel van goed zingen een stelletje laat zoenen. Als jij het goed doet, rennen ze romantisch naar elkaar toe. Dan heb je nog de tijdbom minigame waarbij je door te zingen een glas water vult en het lontje van een tijdbom moet doven door je microfoon te bewegen. En de laatste partygame is een battle. Je speelt tegen de computer en als je goed zingt, sla je de tegenstander van het podium af. Doe je het verkeerd dan krijg je zelf een aantal rake klappen.

MeningEen leuke aanvulling op de eerste variant genaamd Lips. De game heeft leuke nummers, en ziet er goed uit. Origineel is het niet, er zijn al vele zanggames voorgegaan aan Lips. Ik vind het wel een nadeel dat je van cd moet wisselen zodra je een nummer kiest uit de voorgaande Lips, een save optie was handig geweest. De minigames vind ik grappig bedacht alleen krijg ik het idee bij het spelen daarvan dat het een beetje afgeraffeld is. De games komen een beetje vaag op me over. Maar als je een Xbox360 fan bent en van zinggames houdt is dit een zeer leuke aanvulling op je gamecollectie. Ik vond het heerlijk om weer eens lekker mee te zingen met Aqua, Jason Mraz en Colbie Caillat. Ow ja, voor ik het vergeet: oefen vast met fluiten! Score– Gameplay: 7/10- Fun: 8/10- Levensduur: 8/10- Graphics: 7/10- Geluid: 9/10- Orginaliteit: 7/10Reviewerscore volgens de reviewer: 7.5InformatieUitgever: MicrosoftExtra nodig: Draadloze microfoons voor de Xbox360Kosten: Excl. Microfoons €32,99 incl. Microfoons €62,99Console: Xbox360

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.