Turbine heeft aangekondigd dat de game Lord of the Rings Online deze herfst een nieuwe uitbreiding krijgt. De uitbreiding heet Siege of Mirkwood en bevat vijf levels en één zone. Volgens Turbine is het geen grote uitbreiding, maar wel meer dan een gratis update.In Siege of Mirkwood zullen spelers naar het oosten trekken om het duistere bos Mirkwood te bezoeken en deel te nemen aan het ‘epische eind’ van Mines of Moria. Ook zal het kwaadaardige fort Dol Goldur aanwezig zijn, waarbij drie en zes spelers in de kerkers een gevecht kunnen aangaan tegen Sauron’s troepen. Het is ook mogelijk om hier met twaalf man deel te nemen aan een raid.Verder zal Siege of Mirkwood de level cap naar 65 verhogen. Hogere level caps betekenen natuurlijk ook nieuwe eigenschappen, vaardigheden, klassen en quests. Ook zullen het gevecht- en Legendary Items systeem opgeknapt worden.

Tot slot bevat Siege of Mirkwood een nieuw Skirmishes systeem. Skirmishes zijn willekeurige instanties die je de mogelijkheid geven om een team soldaten te commanderen en te trainen. Je kunt deze steeds opnieuw uitvoeren. De prijs van Siege of Mirkwood is momenteel nog onbekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.