Een tijdje geleden hadden we al een mooi schoolartikel geschreven over agenda’s (want ja, de vakantie loopt toch echt weer ten einde!). Inmiddels heeft dus ook iedereen al zijn favoriete afsprakenboekje gekocht. Maar de hele dag deze mooie agenda in je hand houden is misschien wel leuk, maar niet erg praktisch. Vandaar dat ik speciaal voor jullie eens heb rondgesnuffeld naar hippe gamer-proof tassen.

De eerste tas die ik voor jullie heb uitgezocht is deze Converse Dandy Messenger. Deze schoudertas is lekker groot en ook nog een stevig dankzij het nepleer.+ Plus:De tas is groot genoeg voor al je zware boeken. Daarnaast hou je nog plaats over voor een rijkelijk gevulde broodtrommel en je DS of PSP past er ook nog wel bij. Een extra klein vakje aan de binnenkant voor wat vrouwen-zaakjes en een handig telefoonhoudertje onder de flap.– Min:Nadeel aan deze tas is dat je normale formaat laptop er net niet inpast. Een kleinere laptop daarintegen zou echter wel passen.€ Prijs: €49,95 op Bagazoo.

Deze hippe horizontale rugtas van Hedgren is ideaal te gebruiken als schooltas. Deze tas houdt je schoolwerk lekker op orde!+ Plus:Deze tas kan een aardig gewicht bevatten zonder dat je last krijgt van je schouders door middel van de 2 schouderbanden. De tas is ruim genoeg voor een laptop en door middel van gescheiden vakken, kun je al je boeken netjes kwijt. De tas bevat kleine vakjes voor je DS, PSP en/of telefoon. Daarnaast is deze tas volledig waterproof!– Min:De tas is enkel af te sluiten met de klep (geen extra rits dus om de boel veilig te stellen voor nieuwsgierige mensen).€ Prijs: €84,95 op Bagazoo.

Niet alleen te gebruiken voor school: Deze mooie tas van PiP kun je ook gebruiken voor al je aankopen tijdens het shoppen in te proppen.+ Plus:De tas kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. De tas is ruim genoeg voor al je boeken inclusief broodtrommel en overige. Een bijpassend make-up tasje kan erbij worden gekocht.– Min:Een grote laptop past er waarschijnlijk net niet in. Daarnaast zijn er geen extra vakjes te bekennen voor je handheld of telefoon. De tas kan alleen in de hand of over 1 schouder gedragen worden.€ Prijs: €79,95 op Bedbad.

Met deze laptoptas van Samsonite weet je zeker dat je in stijl de klas binnen kunt stappen. De hoeken worden beschermd met rubber, je weet dus zeker dat je laptop veilig is.+ Plus:Voor mensen die dagelijks een laptop nodig hebben is deze tas ideaal. Waarom dit is, hoef ik denk ik niet uit te leggen bij een ‘laptoptas’. Er zijn nog 2 extra vakjes voor dunne boeken en al je A4-formaat kladpapier.– Min:Er is in deze tas erg weinig ruimte voor iemand die veel boeken bij zich moet dragen. Daarnaast is er weinig plaats voor een handheld of je broodtrommel.€ Prijs: €45,00 op Travelbags.

De tas voor de Halo fan. Met deze Master Chief’s Helmet schoudertas kun je de hele school laten zien wat jou favoriete spel is!+ Plus:Met deze tas laat je duidelijk zien dat jij een stoere game-chick bent. De tas is lekker ruim voor al je boeken, pennen en overige rommeltjes.– Min:Je laptop past waarschijnlijk niet in deze tas. Daarnaast is het niet bekend of de tas waterproof is en of er vakjes in zitten waar je je geheime roddelbriefjes in kunt opbergen.€ Prijs: €40,00 op Gator.

Met deze tas aan je schouder zul je waarschijnlijk heel veel leuke herinneringen ophalen bij meerdere mensen. Deze Super Mario tas is niet alleen vrolijk, maar ook erg nostalgisch!+ Plus:De tas is lekker ruim en er past een heleboel in! Met de vrolijke print laat het niet alleen je innerlijke gamer zien, maar ook dat je een hippe modebewuste vrouw bent. Aan de binnenkant zit een klein vakje voor vrouwenzaakjes.– Min: Uit ervaring met dit soort tassen weet ik dat ze geen plensbuien weerstaan. Ook vervaagt de print na enige tijd (indien de tas intensief gebruikt wordt). De tas biedt weinig bescherming aan de inhoud.€ Prijs: +/- €10,15 op Chicki.

En last but not least deze tas van Converse. Deze tas is erg stevig en verkrijgbaar in meerdere kleuren.+ Plus:De tas is ontzettend ruim. Naast je boeken past er ook nog een 15″ laptop in. In de vele afsluitbare vakjes kun je je DS, PSP en telefoon kwijt! Je hoeft je dus niet meer te vervelen als je van huis bent!– Min:De tas kan maar op 1 schouder rusten, wat erg vervelend kan zijn als je daadwerkelijk je tas volstopt met bovengenoemde spullen. € Prijs: €49,95 op Bagazoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.