Vandaag kwam ik een nieuwtje tegen die voor mij in de categorie, jammerlijk nieuws, zou moeten vallen. Het gaat erom dat uitgeverij Tecmo Koei bekend heeft gemaakt dat het in de nieuwe Ninja Gaiden Sigma 2 game mogelijk is om de borsten van de vrouwelijke personages te laten schudden. Ik bedoel, is dit een truukje om je game beter te laten verkopen?

wrote
De Sixaxis- en Dual Shock-controllers hebben accelerometers die de bewegingen van spelers kunnen registreren. “Met trots melden we dat Ninja Gaiden Sigma 2 Sixaxis-compatibiliteit heeft”, zei een medewerker van Tecmo Koei tegen website TheSixthAxis. “Je schudt de controller, de borsten van het meisje schudden. Officieel.”

Met trots ook echt… Het maakt de game toch echt af zoiets, of niet dan? Een beetje schudden met een controller en de boel zal op en neer bewegen. Tja, het is maar wat je wilt verkopen natuurlijk.Deze toevoeging is voor mij persoonlijk behoorlijk overdreven, wij meiden zullen ook vast niet de doelgroep van deze game zijn. Als we dat wel zijn, maken ze op deze manier een goede indruk op ons ‘female-gamers’?

Officiële website van de gameBron

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.