Het heeft even geduurd maar inmiddels zijn de prijswinnaars bekend van de prijsvragen van de Gamez en Power Unlimited schoolagenda. De winnaars hebben inmiddels bericht gehad. Ben je benieuwd wie er gewonnen heeft kijk dan snel verder.De Gamez schoolagenda’s zijn gewonnen door: Burnedgameromdat ze niet houd van agenda’s met boothbabes en ze heeft het grote geluk dat deze in de gamez agenda niet te vinden waren. mikobou wil graag een schoolagenda voor komend jaar en vind het moeilijk om te kiezen. Door de Gamez agenda te winnen hoeft ze niet meer te kiezen. En carosj123 wint hem voor haar dochter die voor het eerst naar de middelbare school gaat dit jaar, met een leuke agenda kom je al een heel eind!De Power Unlimted schoolagenda’s gaan naar: Davincstyle omdat hij helemaal verslaafd is aan games en daarom ook een game agenda wil.FlugelHero Als troost omdat deze gamer dit jaar niet zoveel mag/kan gamen dit jaar omdat er hard gestudeerd moet worden.En Laup omdat hij het er maar zwaar mee lijkt te hebben dat hij weer terug naar school moet. Nou bij deze Laup de agenda om je te motiveren voor dit schooljaar. Wij wensen iedereen veel plezier dit schooljaar met hun nieuwe agenda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.