Elke keer als ik samen met mijn vriendje zit te gamen zit hij verwonderd om mijn computer te kijken hoe ik het voor elkaar krijg. Wat? Multitasken! Van alles tegelijk doen. Zo ook deze week.Vrolijk zit ik achter mijn computer. Eindelijk heb ik weer tijd om even te wowen. Terwijl dat ik een NPC (lees diertje/beestje/mannetje wat je kan dood maken) sta neer te schieten zit ik vrolijk met Patricia op msn te tikken. Ik zie hem al een paar keer kijken van goh wat ben je allemaal aan het doen. Daarna houd hij het niet meer en zijn nieuwsgierigheid wint. “Zit jij nou echt te killen en te typen tegelijk? Ik snap echt niet hoe je het doet!”.Eenmaal beseffend wat hij net zegt begin ik na te denken. Eigenlijk weet ik ook niet hoe ik het doe! Het zit erin geslopen! Ik doe altijd alles tegelijk and I Love it! Liefste zou ik nog veel meer tegelijk doen ik kom elke dag tijd tekort! Volgens sommige mensen is het zelfs een mythe. Maar om terug te komen op dat ik niet weet hoe ik het doe, sinds ik het weet betrap ik me er steeds vaker op. Ik vlieg in een rotvaart van hop naar haar tussen world of warcraft op msn en dat zonder dood te gaan! Is dat geen skills hebben?!

Ik vind het een enorm voordeel! Ik ben benieuwd wat voor reacties ik nu ga uitlokken maar mannen kunnen het gewoon niet! Zodra zij twee dingen tegelijk moeten raken ze lichtelijk in paniek. Het grote voorbeeld is natuurlijk de reclame van andrelon waarin de reclame makers openlijk laten zien dat mannen niet twee dingen tegelijk kunnen.Ik ben trots op mijn talent om alles tegelijk te doen! Ik vind het een groot pluspunt van vrouw zijn! Of het nou is op het gebied van gamen wij hebben het en volgens de Andrelon kunnen mannen alleen multitasken met de 2in 1 shampoo (uitzonderingen uitgesloten natuurlijk!). Gelukkig is het bij ons is het aangeboren.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.