Je bent beiden dol op gamen, gamen is waar je je geld mee verdient. Je hebt je vriendin die je steunt, stimuleert en overal volgt waar jij gaat. Wat klinkt dat lief! Grubby, ons Nederlandse Warcraft III talent, heeft tijdens het BlizzCon 2009 toernooi zijn vriendin Cassandra ten huwelijk gevraagd.Het koppel wordt ook wel de Posh en Becks van de eSports wereld genoemd! Op de foto kun je Manuel op zijn knieën zien met een doosje in zijn handen. Na het aanzoek liep het tweetal hand in hand met een grote lach op hun gezicht rond.

Zou jij zo’n aanzoek leuk vinden om te krijgen van jouw mannetje? Of vind je dit nog niet origineel genoeg?

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.