Het verfilmen van videogames wordt steeds populairder. De afgelopen maand zijn al verschillende nieuwtjes en aankondigingen hierover gemaakt waaronder Assassin’s Creed II: Lineage, een Castlevania film, een regisseur voor de WOW film, en 7 Halo Anime series. Rockstar Games zegt niet van plan te zijn om met deze stroom mee te gaan, ze hebben voorlopig nog geen plannen om een GTA film te maken.“We geloven niet dat de GTA games, die enorm groot zijn en een gecompliceerde strucuur hebben, kunnen worden omgezet tot een twee-uur durende film,” zegt Dan Houser (vice president Rockstar Games) in een interview met LA Times. “Het lijkt ons vanzelfsprekend dat als je een goede film wilt maken, je geen standaard goedkope spin-off moet maken met mensen die alleen geïnteresseerd zijn in het geld. Als we ooit een film zouden maken, maken we hem omdat we onze creatieve twijfels opgelost hebben, en er zeker genoeg van zijn dat als de film slecht is, het onze eigen schuld is.” Aldus Houser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.