Q Games ontwikkeld op dit moment de game Angel Love Online voor de Playstation 3. De game is afgeleid van de gelijknamige gratis PC MMORPG. Lees snel verder voor wat meer informatie en de screenshots.

Het verhaal:
Lang lang geleden, werd de archangel Lucifer verliefd op een meisje. Helaas, was het meisje verliefd op een andere Angel. Lucifer werd gek en om de twee geliefden voor altijd te scheiden, veranderde hij haar in dauw en hem in sterrenlicht. Hij wist dat hij hier voor gestraft zou worden, en verzamelde een leger om de leider van Jupiter van de troon te gooien. Helaas faalde zijn leger, en werden ze allemaal naar hel gestuurd.Sindsdien is hij bezig met het plannen van een wraakactie. Hij vergroot zijn leger en heeft een demonen kamp gestart waar hij zijn leger trained met als enige doel, het vernietigen van The Garden of Eden. Alle kleine Angels (de speler) hebben speciale training gehad en zijn naar Aarde afgedaald om de strijd in Eden aan te gaan.
The land of Eden, bevat 4 koninkrijken met de thuisbasis van Aurora, Staal, Shadow en Beast facties. Allen met hun eigen krachten. Aurora City ligt tussen de zeekust en vruchtbare velden. Door de locatie is het constant in strijd met piraten en de koning besluit ze te verdrijven. Iron Castle rijst omhoog in een woestijn en de mijnen daar zorgen voor zijn economie en een eeuwen lange oorlog tegen een gehate rivaal. Dark City bestaat uit inwoners die generaties lang geweldige gravers levert. Ze zijn op dit moment nogal bezorgd om een mysterieus gat. De herkomst is onbekend net als de diepte van het gat. Breeze Jungle houden van hun stad en willen graag hulp om het te beschermen tegen de vernietigende, sterke reuzen.
Game:
De speler moet kiezen tussen de 4 koninkrijken van Eden voor welke hij of zij wil gaan werken. In verschillende missies moet je opdrachten uitvoeren voor je koninkrijk en onderweg je vijanden verslaan. Er zijn 14 classes met allemaal 6 verschillende skills. De classes worden onderverdeeld in deze 3 systems: Fighting; Magic en Production. Spelers kunnen ook hun skills veranderen door met de Skill Angel te praten (er zijn wat uitzonderingen). Alle spelers beginnen in het Angel Lyceum, een school om Little Angels te trainen om Angel Protectors te worden om Eden te beschermen tegen Lucifer. Studenten krijgen credits door lessen te volgen. De credits zijn nodig om af te studeren of de “Top Student” training te volgen. Als spelers hun diploma halen worden ze Angel Protectors en kunnen ze een factie kiezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.