Nordic games is bezig met het ontwikkelen van twee nieuwe dance games: Dance Party Pop hits én Dance Party Club Hits voor de PS 2 en de Nintendo Wii. Het zijn eigenlijk dezelfde games, met een andere playlist. Tijd voor opnieuw een kleine verbouwing in de huiskamer en leuk te gaan dansen!!! Lees snel verder voor de preview van deze game.De game heeft een 8-way dansmat, dus 8 verschillende “knoppen” waar je je voeten op moet zetten. Bij de start van de game kan je kiezen uit verschillende karakters en vier omgevingen. Er zijn 15 verschillende liedjes (in mijn geval dus club nummers) in 2 verschillende speellijsten.

Er zijn 45 dansroutines in het spel gebracht. Afwisseling genoeg zou je denken… Om de game nog uitgebreider te maken is de mogelijkheid ingebracht om je eigen danspasjes op te nemen! Als je de game aansluit op de Wii dan kan je instellen dat je ook met de Wii Remote en Nunchuck bewegingen moet maken.

Leuk is dat er ook een two-player mode is. Je kan dan (als je twee dansmatten hebt) een dance off doen. Ook kan je een tournament mode kiezen, je staat dan met maximaal 8 mensen tegelijk te dansen in de huiskamer.

In Dance Party Club Hits is ook de mogelijkheid ingebouwd om een workout te doen. Je kan je eigen moves oefenen met een Dance Creator, je bewegingen worden dan gekoppeld aan een calorieënteller. Hier kan je een goede work-out van maken..

Een kleine greep uit de playlist:Dance Party Pop Hits: “Push The Button” van the Sugababes, “Some Kinda Rush” van Booty Luv “Murder On The Dance Floor” van Sophie Ellis Bextor Dance Party Club Hits: “Black and Gold” van Sam Sparro, “The Creeps” van Camille Jones “Cry For You” van September De games liggen vanaf 31 juli in de winkels, inclusief dansmat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.