Bijna 10 jaar nadat Toy Story als film uitkwam gaat Disney de film opnieuw uitbrengen in een 3D versie. De film is een voorbode voor de film Toy Story 3, die in juni 2010 uitkomt (ook een 3D film). En Disney heeft bedacht er ook een game aan te hangen.De game Toy Story zal een party game zijn. Je kan de game spelen met maximaal 4 spelers en deelnemen aan verschillende competitieve en coöperatieve minigames. Die natuurlijk helemaal in de stijl van Toy Story zijn. Leuk is wel dat de topattractie van de kermis (die het ‘verhaal’ van Toy Story Mania zal vormen) een schietbaan zal zijn, waar je tijdens de film een 3D brilletje voor nodig zult hebben. De game zal in de herfst van dit jaar exclusief op de Wii verschijnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.