Op het moment dat je de titel Broken Sword Shadow of the Templars hoort herken je hem misschien wel. De game kwam een aantal jaren geleden uit op de PC en Playstation. Inmiddels is deze game best oud en heeft Ubisoft daarom besloten om een remake te maken voor de Nintendo DS. En wij van Female-Gamers mochten deze game uitproberen.

In de game ben je lekker op vakantie in Parijs. Helaas gebeurt er tijdens die vakantie iets heel vervelends. Er wordt een moord gepleegd. Helaas weet je niet wie dat gedaan heeft en dat moet jij gaan uitzoeken.

Jij moet uitzoeken wie de moordenaar is. Je start op de moordlocatie waar je door middel van je styles zoekt naar bewijsstukken, samples en materiaal dat je kan gebruiken. Terwijl je verder gaat met je onderzoek kom je op verschillende locaties. Op deze plaatsen kun je met mensen praten over de moord. Naar aanleiding van de gesprekken kun je nodige informatie krijgen en zo tot de oplossing komen.

In de game krijg je ook de benodigde aanwijzingen en deze heb je nodig om verder te komen in de game. Met als doel het vinden van de moordenaar.

Wat ons opviel tijdens het spelen van de game, is dat het een beetje Cluedo-achtig is. Wat het spel leuk maakt. Je weet niet precies wat er gebeurd is, door het mysterieuze heb je er zin in om dit uit te gaan zoeken.

Informatie op een rij:
Releasedatum: 26 maart 2009
Te koop: Via verschillende webshops en winkels
Uitgever: Ubisoft
Prijs: €49,95 voor de wii € 39,99 voor de Nintendo DS

Screenshots:

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.