Ziekenhuis series zijn tegenwoordig super populair, House, ER en Grey’s Anatomy wie kent ze nou niet? Ubisoft heeft voor alle fans van Grey’s Anatomy goed nieuws, er komt een game uit gebaseerd op de serie. Wie wil er nou niet eens in de huid van Dr. Meredith Grey kruipen?De serie Grey’s Anatomy gaat over jonge, intelligente en ambitieuze net afgestudeerde chirurgen, tijdens hun interne opleiding in het Seattle Grace Hospital. Alle karakters zijn verschillend, maar ze willen allemaal de beste chirurg van hun jaar worden!

Alle karakters die in de serie voorkomen zie je terug komen in de game; Meredith Grey, Crhistina Yang en natuurlijk Dr.Derek “McDreamy” Shepherd. Je speelt verschillende scènes die opgebouwd zijn in episodes. Elke episode heeft weer verschillende acts. In Grey’s Anatomy The Video Game is het in ieder geval de bedoeling om een nieuwe ziekte te bestrijden in het ziekenhuis, waar de gehele game zich afspeelt. In de acts (dit zijn mini filmpjes) kan je zelf met mini games, waaronder op een leuke manier operaties uitvoeren, diverse snelheid en memory mini games, besluiten wat er verder gaat gebeuren in de act. Het leuke aan de game is dat je met elk karakter van de serie een keertje speelt. Je kan dus zelf besluiten of Meridith flirt met Dr. Dreamy, of dat Dr. Miranda Bailey een keer aardig is voor de net afgestudeerde chirurgen.

Het doel is om de scene van de game goed uit te spelen. Je krijgt 5 hartjes, en als je de mini game niet goed uitvoert verlies je een hartje. Als je alle 5 hartjes kwijt bent is het “game-over” en moet je de scene opnieuw starten. Aan het einde van de scene krijg je de resultaten en een rank. Je probeert een zo hoog mogelijke rank en status in het ziekenhuis te krijgen. Er is een compleet nieuwe verhaallijn geschreven voor de game, maar terugkerende personages in de serie zie je ook in de game. Voor alle fans van Grey’s Anatomy is dit een heerlijke game om te spelen. De game zal begin dit jaar nog uitkomen voor de PC, Nintendo DS en de Wii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.