Het is zaterdagavond en ik zit bij een klasgenootje in Eindhoven, even filmpje kijken en daarna uit! We lopen een heel fout a la après ski hut café binnen waar we gaan indrinken. Een shotje is 1 euro! Nadat we allebei 5 shotjes achterover hebben gegooid, gaan we op weg naar de Altstad om lekker een avond uit ons dak te gaan op de dansvloer!Mandy en ik stonden heerlijk op het podium te dansen komen we in gesprek met een aangeschoten – toch wel wat oudere jongen. Hij wil ons wat te drinken aanbieden maar we houden de boot een beetje af. Dan krijgen we het over werk en vertel ik hem dat ik al genoeg werk heb. Ik vertel hem over mijn twee baantjes. Hij kijkt verbaasd en vraagt wat ik dan doe. Ik vertel hem dat ik op vrijdag bij de Brunawinkel werk en dat ik sinds kort voor een website werk als game-reviewer. Hij kijkt me stomverbaasd aan en vraagt me ter bevestiging of het echt waar is (de muziek is ook erg hard dus het kan ook dat hij me niet verstaan heeft). Ik denk is dat goed of niet? Er verschijnt een brede grijns op zijn gezicht en hij ratelt iets van ”Nou, nu vind ik je echt geweldig! Ik bedoel dat was je al maar nu ben je dat helemaal!” Helemaal overdonderd reageer ik met ‘nou bedankt en ik ben blij dat er eindelijk eens iemand is die het niet afkraakt dat ik game!’ Hij begint een heel verhaal op te hangen dat hij zelf nogal veel gamed en dat het zelfs zo erg is dat een vriendin hem heeft verlaten omdat hij zoveel achter zijn pc zat. Hij vraagt me wat ik graag speel. Ik vertel hem dat ik verliefd ben op Final Fantasy. Hij probeert mij ook te vertellen wat hij speelt maar de muziek staat zo hard dat ik hem niet kan verstaan. Dan vraagt hij heel voorzichtig “zou ik je een persoonlijke vraag mogen stellen?” Ik “ja hoor”. Hij “een vrouw die gamed! Zou ik je misschien een knuffel mogen geven?” Ik kijk hem verbaasd aan en zeg dat dat goed is en hij geeft mij een knuffel. Een knuffel omdat ik game? Het moet niet gekker worden, maar ik moet er zo om lachen! Hij heeft toen nog heel voorzichtig naar mijn naam gevraagd. Hij probeert nog de website op een bierviltje te schrijven maar hij was zo zat dat het hem heel veel moeite kost. De rest van de zondag kan ik het nergens anders meer over hebben dan over de jongen die mij knuffelde omdat ik een GirlGamer ben..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.