Eerder al werd er gepost dat de SEGLive 12 female teams heeft uitgenodigd voor de South American Female Series. Bekijk dit bericht voor meer informatie.De 12 teams zijn verdeelt over 2 groepen, bekijk hieronder de indeling:

Groep A: FeminAim x girls >]PK’s[< sX.mädchen sdi DIVA

Groep B: zachte perfectie Dangerous Dolls Strong.Ladies B stars Bellica’s 5nB

De organisatie van de cup zorgt zelf voor de servers waarop de teams zullen spelen, de servers zijn verdeelt over verschillende plekken. Zo zijn er servers in het zuiden van Latijns America en spelen de Brazilianen en Venezulanen op een server in America.De eerste wedstijden worden vanavond al gespeeld, de eerste ronde word gespeeld op de map: de_nuke, zie hieronder een overzicht van de wedstrijden van vanavond.

10 November 2008 – Groep A

pms.FA vs x girls! 21:00
sX.mädchen vs sdi 22:30
>]PK’s[< Fem vs DIVA 22:30

Morgen zullen de wedstrijden voor Groep B gespeeld worden.

11 November 2008 – Groep B

zachte perfectie vs Dangerous Dolls 21:00
5nB vs Strong.Ladies B 22:00
Stars vs Bellica’s 22:30

Omdat de meeste teams die meedoen aan deze cup redelijk ongebekend voor ons zijn zullen we de komende dagen en weken proberen wat meer te weten te komen over deze teams. Zo zullen wij proberen enkele interviews plaatsen en proberen we te weten te komen wat de deelnemende teams nou eigenlijk van de teams die bijvoorbeeld meedoen aan de ESL Majors Series weten.Wil je nu al meer weten over de cup, dan kan je naar de website van SEG Live gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.