Eerder deze week lieten we weten dat  Gina (NL) en  KiTTy-KaT (UK) in de finale stonden van de Benelux Aimcup. Vandaag om 18:00 CET werd de finale gespeeld en wist ‘Gina’ haar rivale ‘KiTTy-KaT’ te verslaan met een 21 – 19 overwinning.Gina wint een Steelseries 3H en een domein + 100mb hosting, KiTTy-KaT neemt een Steelseries QCK Iron Lady mee en eveneens een domein + 100mb hosting.

Wij wilden de winnares enkele vragen stellen over haar deelname aan de aimcup, lees hieronder het resultaat.
Hoi Gina, zou je je even willen voorstellen voor de personen die je niet kennen?
Ik ben Melania ‘Gina’ Mylioti, ik speel al Counter Strike sinds ik 9 ben en ik speel voor het team LLL, Ik ben een tattoo artist dus voor de personen die een game tattoo willen, dan mag je bij mij aankloppen en daarnaast ik doe International Course Media Design op het Grafisch Lyceum Rotterdam. Verder ben ik ook nog crew bij Female-Gamers als nieuwsposter.

Je bent eerste geworden van de Benelux Aimcup Female Edition, gefeliciteerd daarmee, had je dat verwacht?
Nou, verwacht had ik het niet, maar ik hoopte natuurlijk wel dat ik zou winnen. Bij de laatste match vooral wist ik dat het moeilijk zou worden omdat ik weet dat KiTTy-KaT een goeie tegenstander is.

Je speelde tijdens de cup ook tegen een teamgenootje van je, MIJ!, wat vond je daar nou van? Was het moeilijker, of juist makkelijker omdat je weet hoe iemand speelt.
Ik vond het heel erg leuk om tegen een teamgenoot te spelen, omdat je dat natuurlijk vrijwel nooit meemaakt omdat je altijd in hetzelfde team speelt, we zaten gewoon samen op ventrilo te praten dus het was gewoon een gezellige wedstrijd.

Vind ik ook, maar de volgende keer win ik! En Benelux Aimcup heeft er deze keer voor gekozen om een aparte Female Cup te organiseren, denk jij dat er een verschil is tussen mannen en vrouwen bij het aimen?
Nou, eigenlijk wel omdat de meeste mannen eerder zijn begonnen zijn met Counter-Strike, en daarom wat meer ervaring hebben denk ik. Maar in principe vind ik dat er geen verschil zou moeten zijn.

Wij feliciteren Gina nogmaals met haar overwinning, en zitten vol spanning te wachten op de uitslag van de finale om de derde plaats. Deze is tussen  Bieke (BE) en  Loesje (NL). Beide veel succes meiden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.