In de nieuwe expension WOTLK komen nieuwe mounts. Met sommige mounts kan je zelfs iemand meenemen!Lees snel verder!Mechano-Hog: Level 60, Riding (150). Een mount die engineers kunnen maken. Mechano-Hog is de Horde versie van de mount. Je hoeft geen engineer te zijn om deze mount te gebruiken. Deze mount heeft plaats voor 2!Mekgineer’s Chopper: Level 60, Riding (150). Een mount die engineers kunnen maken. Mechano-Hog is de Horde versie van de mount. Je hoeft geen engineer te zijn om deze mount te gebruiken. Deze mount heeft plaats voor 2!Traveler’s Tundra Mammoth: Level 60, Riding (150). Deze mount is te koop in Dalaran voor 16.000 gold en exalted rep met Kirin Tor. Deze mount heeft plaats voor 2 personen OF 2 vendors, waarvan 1 kan repairen. Je krijgt een achievement als je deze mount koopt!Wooly Mammoth: Level 60, Riding (150). Deze mount is te koop bij Mei Francis voor 200 Emblems of Heroism. Je krijgt een achievement als je deze mount koopt!White Polar Bear: Level 60, Riding (150).Armored Brown Bear: Level 60, Riding (150). Deze mount is te koop in Dalaran voor 600 gold en exalted rep met Kirin Tor. Je krijgt een achievement als je deze mount koopt!Er zijn ook nieuwe mounts die je nu al kunt krijgen. Deze mounts zijn al in-game:Black War Bear: LEvel 60, Riding (150). De mount krijg je als achievement reward als je alle vier enemy faction leaders verslaat.Big Blizzard Bear: Level 60, Riding (75). Een kadootje die iedereen kreeg op BlizzCon Big Battle Bear: LEvel 60, Riding (150). Een reward van World of Warcraft Trading Card Game: Drums of War expansion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.