In juni werd door XLG al gemeld dat Halo Wars, ontwikkelt door Ensemble Studios, in aantocht was, een spin-off van de Halo serie. In deze game krijg je de controle over een UNSC leger en een groep Spartan-II. Het zal zich in Halo Wars meer specifiek afspelen in 2531.De titel komt vroeg op de markt, omdat Halo Wars in 2009 het Halo offensief van Microsoft moet gaan leiden. De game zal in februari uitkomen en krijgt bij de release ook een Limited Edition. De kosten hiervan zijn $ 80, oftewel zo’n 63 euro.Deze Limited Edition bevat de comic Halo Wars: Geneses, een in-game Honor Guard Wraith, eerdere toegang tot het Halo 3 Mythic Map Pack, een Spirit of Fire Patch en 6 leiderkaarten.Een exacte datum van de release is nog niet bekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.