In een interview hebben de Nintendo medewerkers Takahiro Harada en Nobuo Matsumiya gezegd dat als de fans erom vragen ze wellicht een Wario Land game voor de Nintendo DS zullen maken. “‘Wario Land DS’ – oh I just want to develop it! Maybe, if many of your readers’ opinions are gathered and sent to us, it might be an idea that will be realised in the not too distant future. Everyone, do you want to play ‘Wario Land DS?’”Wario is natuurlijk al op de NDS verschenen in WarioWare: Touched en Wario: Master of Disguise, maar een echte Wario Land titel zoals de Game Boy, GBA en Wii versie is er nog niet uitgekomen op de Nintendo DS. Dus zou je dat graag willen dan moet je Nintendo Japan even mailen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.