Bekend was al wel dat de release van de game LittleBigPlanet is uitgesteld. De reden hiervan is verwijzingen naar teksten uit de Koran in de soundtrack te horen waren. Een aantal winkeliers en consumenten die de game al wel in hun bezit hadden bieden deze nu voor veel geld aan op eBay.Op deze pagina op eBay zie je een aantal adverteerders er tussen zitten die de zeldzame teruggeroepen versie van LittleBigPlanet aanbieden. De prijzen lopen erg hoog op, er zijn al prijzen van 249 dollar gesignaleerd.De ontwikkelaar van de game, Media Molecule’ liet weten een patch te hebben gemaakt voor LittleBigPLanet op de release datum. Sony heeft besloten dat de game gewoon teruggeroepen moet worden omdat de gamers zonder een internetverbinding alsnog met de teksten geconfronteerd kunnen worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.