De makers van de MMO Star Wars : The Old Republic willen er voor gaan om World of Warcraft uit het veld te slaan. Of ze dit gaat lukken is natuurlijk de grote vraag.World of WarcraftZoals jullie ongetwijfeld weten is World of warcraft de grootste MMORPG van dit moment en zelf de grootste MMORPG aller tijden. De game telt wereldwijd inmiddels 11 miljoen betalende en actieve spelers.

StarwarsVoor de starwars fans onder ons zijn er al verschillende games op verschillende platformen zowel pc als consoles. De starwars fans zijn in het verleden al verwend met een redelijk aantal games. Met als laatste nieuwe aanwinst Starwars The force unleashed.

World of Warcraft vs StarwarsDe Warcraft games lijken tot voorheen geliefder dan de Starwars games. Nergens staan feiten waarom dat dit is. Na wat brainstormen van mijn kant uit lijkt het mij dat de verhaallijn veel doet. Starwars is natuurlijk meer gericht op sience fiction. Wow daarintegen is ook een fantasie verhaal maar het komt veel lieflijker over dan Starwars. Wat natuurlijk inhoud dat elke games zijn eigen groepen gamers aantrekt. Daarbij spelen ook veel vrouwen wow. Na wat surfen op internet wijst dan ook uit dat vrouwen liever fantasy games spelen dan sience fiction. De makers van Starwars hopen World of warcraft achter zich te laten met de populariteit van de game. Of ze dit gaat lukken is een grote verassing. In mijn ogen zal het niet snel gebeuren. 11 Miljoen spelers zijn er wel erg veel. Daarbij is Starwars niet de favoriet van elke gamer. Wat denk jij? Wil jij de game aanschaffen? Of kan er in jou ogen niets tegen wow op? Geef je mening!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.