Op de “Fall Converence” (persconferentie) van Nintendo die vanochtend werd gehouden liet Nintendo meer zien van hun nieuwe game Mario & Luigi 3 voor de DS. Het derde deel is een vervolg van het eerder verschenen Mario & Luigi 2: Partners in Time voor de DS en Mario & Luigi: Superstar Saga voor de Gameboy Advance. De game is in ontwikkeling bij Intelligent Systems die ook het eerste Gameboy Advance deel maakte. Het tweede deel werd ontwikkeld door AlphaDream.De game zal ongeveer hetzelfde gaan spelen als de voorganger Mario & Luigi: Partners in Time maar… Zonder de baby’s. Ook kun je kiezen uit meerdere karakters dan alleen de twee loodgieters en kom je op locaties die de twee goed kennen maar, waar ze nog nooit geweest zijn.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.