De mensen die de Hello Kitty Online Beta spelen hadden het waarschijnlijk al door. Hello Kitty zal op 1 november alweer 34 jaar oud worden! Sanrio Digital maakte vandaag bekend dat haar feestje gevierd zal worden in Hello Kitty Online. Iedereen is natuurlijk uitgenodigd en er zullen speciale verjaardagsactiviteiten en events in de game zijn. Het stadshart van Londen en het Opera huis in Parijs zijn feestelijk omgetoverd met ballonen, cadeaus en taarten. Op 1 en 2 november zal Hello Kitty zelf ook langskomen en de spelers trakteren op een speciale verjaardag quest.
Tevens word meteen de laatste week van de Beta versie van het online spel afgesloten (sluiting datum is 8 november).Mensen die al karakters gemaakt hebben in de Beta kunnen deze gewoon houden en zullen wat voordelen meepikken zodra de Open Beta uitkomt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.