Als het om gitaarspelen gaat behoren de nummers van de Red Hot Chilli Peppers (ook wel bekend van hits als Snow en Californication) zeker in de top 20. Het is dan ook geen wonder dat hun album Blood Sugar Sex Magik in Rockband 2 zal komen.MTV en Harmonix hebben besloten om het album van de Red Hot Chili Peppers uit 1991 toe te voegen aan de tracklist van Rockband 2. Xbox360 bezitters zullen de nummers morgen al voor 1600 punten kunnen downloaden (€19,20). De PS3 bezitters zullen moeten wachten op Donderdag. Voor de PS2 en Wii bezitters zullen de nummers later op een CDtje verschijnen.Klik op Read The Rest om alle nummers van het album te zien.

 • The Power of Equality
 • If You Have to Ask
 • Breaking the Girl
 • Funky Monks
 • Suck My Kiss
 • I Could Have Lied
 • Mellowship Slinky in B Major
 • The Righteous & The Wicked
 • Blood Sugar Sex Magik
 • Under the Bridge
 • Naked in the Rain
 • Apache Rose Peacock
 • The Greeting Song
 • My Lovely Man
 • Sir Psycho Sexy
 • They’re Red Hot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.